Zaujímavosti

5000-krát ďakujeme!

Liptov112.sk: Včerajší deň, 4.5.2017, bol pre stránku Liptov112 veľkým míľnikom.

Mnohí z vás o nej vedia, mnohí možno ani netušia, no faktom je, že naša facebookovská stránka Liptov112.sk včera dosiahla 5000 označení „páči sa mi to“. Pre niekoho je to možno málo, no pre nás je to číslo, v ktoré sme dúfali, no neočakávali ho tak skoro. Tento skvelý počet ľudí, ktorí sledujú naše články, príspevky sa nám podarilo dosiahnuť za rok aj tri mesiace od fungovania nášho webu a facebooku. O to symbolickejšie, že sa nám to podarilo v deň Sv. Floriána – patróna hasičov, ktorým patrí na našej stránke mnoho príspevkov.

Za obdobie našeho fungovania sa nám podarilo, informovať vás o desiatkách udalostí po celom Liptove. A aj keď pracujeme stále len v „amatérskej“ rovine, mnohí z vás naše správy považujú za objektívne a samotní fanúšikovia nám pomáhajú tvoriť obsah tým, keď nám pošlú fotky, alebo informácie. Nehľadáme senzácie, nehľadáme tragédie, ale snažíme sa objektívne informovať o tom, čo sa v našom okolí deje.

Preto vám chceme poďakovať za vašu priazeň a veríme, že aj naďalej budeme spoločne tvoriť objektívne spravodajstvo z nášho regiónu.